Citrónová tráva je známa svojou aromatickou chuťou a je jednou z tých ingrediencií, ktoré môžeme použiť k dochuteniu mnohých pokrmov
Fenikel je príjemne sladký, slabo korenistý. Jeho nálev je takmer bezfarebný, bylinkovo voňajúci.
Ibištek dáva krásny červený až tmavočervený nálev. Jeho vôňa je silná a aromatická, chuť kyslá.
Repík lekársky je veľmi žiadaná a často používaná trváca rastlina
Materinu dúška, patrí k širokospektrálnym léčivkám a uplatníte ju celoročne.
Medovkový nálev má svetlo žltozelenú farbu a veľmi príjemnú, bylinkovo-citrónovú chuť i vôňu
Citrónová kôra je skvelou ingredienciou na prípravu hlavne ovocných koláčov, alebo rôznej polevy na koláče
Mäta dáva svetlo žltý nálev, ktorý vonia i chutí po mentole alebo peprminte
Eukalyptus
Nastavenie